Uski stolovi u enterijeru

Uski stolovi u enterijeru
April 28, 2015 admin
In Savjeti

Uski stolovi su divno rešenje za uštedu prostora…

Uzani stolovi nude funkcionalnost i uklapaju se u uskim prostorijama. Ovakvi stolovi su idealni za studentske domove, tavanske prostorije i male prostorije generalno, ili za moderne i savremene prostore gde je minimalizam ključna karakteristika.

Uski sto je savršen izbor za spavaće sobe. Savršeno se uklapa ispod prozora i ne zauzima puno prostora na podu. Na ovaj način soba ostaje komforna, ne izgleda skučeno i ne remeti ukupan dekor.

Koristite uski sto u uskim i dugačkim prostorijama. Tanka konfiguracija omogućava da se uzani sto smesti pored zida, ostavljajući dovoljno prostora za korisnika da se slobodno kreće oko njega. Jedan od trikova je da boja stola odgovara boji zida na kom se nalazi, jer se tako stapa sa pozadinom i deluje neprimetno.

Takođe uski sto može da se uklopi u tesnom prostoru u potkrovlju ili u uskom hodniku. Nema razloga da verujete da je manje praktičan od drugih vrsta stolova, jer deo ispod stola možete iskoristiti kao prostor za skladištenje.

Možete da izaberete i uzak sto za dnevni boravak. Takav sto može de se postavi iza sofe ili može da podeli prostorije u vašem domu. Budući da prilično liči na bar, možete ga koristiti i na taj način.

Kada radite u uskom prostoru ili kada pokušavate da ostavite što više prostora za neometano korišćenje, dodajte uski sto u spavaću sobu, ispred kreveta. Moći ćete da ga koristite kao sto, ali i kao postolje za TV.

Comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published.