North

NORTH CATERING EKUIPMENTS je osnovana 1983. godine. Lokacija kompanije je u Grčkoj na Nacionalnom putu Kilkis-Solun.

Moderno osnivanje kompanije (9280m2) uključuje proizvodnu liniju (5380m2), skladište komponenti (1200m2), skladište gotovih proizvoda (1700m2), kontrolnu površinu laboratorijskog ispitivanja (150m2), kancelariju (350m2), izložbeni prostor (350m2) ).

Sa automatskom mašinom za sečenje i savijanje, kao i korišćenjem sistema za zavarivanje i završnu tehnologiju za dobru funkciju proizvoda u sektoru proizvodne linije dobija se visok kvalitet proizvoda.

NORTH CATERING EKUIPMENTS ima mnogo partnera u cijeloj Grčkoj. Takođe, izvozne aktivnosti su u evropskim zemljama kao što su Engleska, Nemačka, Portugal, Španija, Francuska, Danska, Irska, Švedska, Norveška, Poljska, Rumunija, Bugarska, Holandija, Albanija, Belgija, Mađarska, Austrija i Rusija. I u drugim zemljama kao što su Maroko, Koreja, Izrael, Kanada, Gruzija, Litvanija i Tunis.

Poznato iskustvo izgradnje, dobar karakter kompanije i visok kvalitet proizvoda učinili su NORTH CATERING EKUIPMENTS jednom od najznačajnijih i najbrže rastućih kompanija. Sve ove godine cilj je bio i biće kontinuitet rastuće faze kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo njegovih partnera korišćenjem svih pristojnosti i rada prema ISO9001 i CE regulaciji.