MASSIMO

Kada se namještaj izrađuje visokim kvalitetom u Italiji, rezultat je bezvremenski nameštaj. Strast, kreativnost i sposobnost kombinovanja najsavremenijeg antičkog stila do modernosti.

“Maggi Massimo” je osnovan u srcu Toskane 1978. godine, kada je Massimo, nakon nasleđivanja posla koji je prvi put postavio njegov đed, a potom i njegov otac, podstakao impulsom da kombinuje umjetničke i master ručne radne sposobnosti modernog dizajna.

Linija “Hard Country” zasniva se na ovom savršenom sindikatu i zahvaljujući tome, Massimo Maggi, osnivač i vođa homonim kompanije, uspio je kombinovati tradiciju sa modernošću i dizajnirati i napraviti “novu vrstu” namještaja kako za kuhinje i za podrumske prostorije.

Njihova estetska filozofija i filozofija kompanije je da preuredi namještaj “antičkog stila” sa kreativnošću, zahvaljujući originalnosti i iskustvu vještih proizvođača kabineta, čime se izbjegavaju sve tržišne filozofije zasnovane na anonimnim, bezličnim i hladnim masovnim proizvodima.

“Svaki komad namještaja proizveden veštinom, delikatnošću i s ljubavlju izgleda da ima dušu, pravi život”, kaže gospodin Massimo.”

“Namještaj sa dušom”, koji postaje statusni simbol kada se postavi u vilama i mogu da daju vašoj kući jedinstvenu ličnost koja ističe svoj životni stil. Ovo je tajna uspeha Maggi Massimo-a tokom godina, zahvaljujući kojoj se njegov brend proširio širom svijeta i potvrdio na najvažnijim svetskim tržištima.