Kromo

KROMO JE SVETSKO PREDUZEĆE U PROIZVODNJI PROFESIONALNIH SUDO I VEŠMAŠINA.
Uz visoko automatizovanu proizvodnju jedne mašine na svaka 3 minuta (od metalne ploče do kutije za pakovanje) KROMO je već godinama među prvim kompanijama u svijetu u proizvodnji profesionalnih mašina.Izvoze u 95 zemalja širom svijeta za 70 različitih komercijalnih brendova.

NAŠA MISIJA – NAŠA SVRHA
KROMO ne proizvodi samo standardne mašine za zadovoljavanje svojih potreba, već i dizajnira i proizvodi prilagođena rešenja na svaki zahtjev, obraćajući veliku pažnju na operativne troškove i uticaj na životnu sredinu.
Iz tog razloga mogu ponuditi veći asortiman proizvoda od bilo kog drugog proizvođača na svijetu.

ALI GROUP
JEDAN NAJVEĆIH GLOBALNIH LEADERA U INDUSTRIJI OPREME ZA FOODSERVICE
Tokom poslednjih pedeset godina Ali je postao međunarodna grupa zahvaljujući akvizicijama u svim krajevima svijeta. Bilo da opremate hotel, restoran, školu, bolnicu, kafeteriju, pekaru, bar, poslastičarnicu, pult za sladoled ili supermarket, ALI ima pravi proizvod za vas.

Ali Grupa je pokretačka snaga inovacijee i napretka. Pruža pozitivan doprinos stimulaciji brendova i industrije prehrambenih proizvoda. Gdje god da idete po svijetu, Ali Group je tu sa vama, kako bi Vam pomogao u pružanju najboljih rješenja za hranu za vaše kupce.