Gaber

Gaber® je rođen iz fuzije različitih dizajnerskih iskustava, izrade i proizvodnje plastičnih komponenti sa posvećenošću svakodnevnoj kreaciji nameštaja visokog kvaliteta i originalnog stila. Gaber proizvodi uvek obiluju inovacijama.

Dugogodišnje iskustvo u dizajniranju plastičnih proizvoda, proizvodnji kalupa i alata, obradi metala i kalupa, doveli su nas danas do tačke gdje možemo upoznati i predvidjeti trendove na tržištu. Velike kreativne mogućnosti, konsolidovana stručnost i fleksibilnost omogućavaju nam da ponudimo proizvode koji se ističu u smislu dizajna i kvaliteta.

Gaber® dizajnira, razvija i proizvodi u Italiji. U našim proizvodima možete pronaći maštu, dinamiku i fleksibilnost, tipičnu za italijanski duh. Tradicionalna “Made in Italy” pravila dizajna i stalni pogled na svijet nameštaja doveli su do toga da Gaber namještaj bude uključen u prestižnim ugovorima. Stručnost, inovativna tehnologija i prilagođavanje – sve služi svetu arhitekture i dizajna: ovo su glavni aspekti Gabera.

Kolekcije Gabera sadrže višestruke patente, tehničke i dizajnerske, neophodne za svrhu ugovaranja, koje potiču od stalnih istraživanja i razvoja, čak i u partnerstvu sa univerzitetima i istraživačkim institutima.