Capital Collection

Capital Collection predstavlja svoju ažuriranu kolekciju DECOR sa modelima koji su u stanju da zadovolje najzahtevnije prohtjeve u rješenjima za stambeno namještanje. Tipične karakteristike serije prikazuju savremene forme prefinjene dizajnerskim detaljima visoke stilske vrijednosti. Svi materijali koji se koriste su izrađeni u Italiji, baš kao i know-how i napredna izrada koja se formira u visokokvalitetnom finišu. Kuća je prostor koji govori našu priču: njen nameštaj, emocije, sećanja i snovi za budućnost žive u njenom prostoru.

 

KOMPANIJA
Capital je počeo sa radom prije više od 40 godina, zahvaljujući svom predsedniku Paolu Viscoviču, i od tada je pozicioniran u luksuznom sektoru nameštaja. Od svog osnivanja kompanija se kontinuirano razvija na globalnim tržištima kao organizacija sa sjedištem u Padovi i sa izložbenim prostorom, kancelarijama i prodajnim prostorima na inostranim tržištima.

Kompanija počinje sa svojim razvojem kreativnog dizajna i radi svoj put kroz sve faze istraživanja i proizvodnje materijala.