Baron

Godine 1995. Baron je započeo dizajniranje i izradu profesionalnih kuhinja. Kvalitet, efikasnost i precizan dizajn prvi put su se uklopili u savršenu harmoniju, poput boja palete, odmah reagujući na očekivanja restauratora i najnovije trendove u kuvanju.

U nevjerovatnom potezu za postizanje i ljepote i tehnološkog napretka, novi dizajneri Barona učinili su svoju misiju da tumače potrebe i budućnost onih koji su svoju kulinarsku stručnost pretvorili u umjetnost.

Nicola Sammartano, izvršni kuvar restorana L’Astrako kaže: “Izabrao sam Barona bog jedinstvenosti i elegancije njegovog dizajna. Baron je upečatljiv u svojoj harmoniji, u posebnosti detalja i čelika. Njegove praktične karakteristike daju prirodan dodir kuvanju. To je nešto neobično, sa sigurnim, profesionalnim osećajem. ”

Ali Group
76 dobro uspostavljenih brendova, ujedinjenih u jednoj grupi, čine jedno od najvećih biznisa u proizvodnji i distribuciji profesionalne ugostiteljske opreme, posvećene pružanju ideja, dizajna, proizvoda i pomoći našim klijentima.
Ali Grupa dizajnira, proizvodi, distribuira i pruža usluge čitavog asortimana profesionalne ugostiteljske opreme. Danas, Ali ima 8000 zaposlenih u 24 zemlje, sa oko 2000 u Italiji i 6000 u inostranstvu, i jedan je od najvećih koncerna u industriji u pogledu prometa.

Potvrde. Vrijednost kvaliteta.
Pouzdanost svake pojedinačne komponente u svakom uređaju Baron testirana je i sertifikovana da ispuni postojeće evropsko zakonodavstvo.

Gasni aparati su usklađeni sa Direktivom 90/396 / EEC i električni sa Direktivom 2006/95 EC.

Svaki komad opreme podvrgava se zahtjevnim testovima kako bi se osigurala efikasnost i sigurnost rada.

Projektovanje, razvoj i proizvodnja svakog uređaja reguliše se sistemom sertifikacije kvaliteta ISO 9001: 2008.