About

Kompanija Sunfilm DOO je osnovana 2008. godine u Podgorici. Biznis kompanije se do 2016. godine zasnivao na zastupništvu LLumar folija za staklene površine, najprestižnijeg brenda na svjetskom tržištu, proizvod koji je svojim kvalitetima uspio da održi firmu u nivou stabilnog poslovanja.

Razvojem tržišta Crne Gore u pravcu turizma i stvaranjem pozitivne poslovne klime za izgradnjom hotela 4* i 5*, odlučili smo se za proširivanje i razvoj biznisa na polju HORECA asortimana.

U skladu sa tom odlukom i potrebama tržišta Crne Gore i regiona, u ponudi smo uveli profesionalnu kuhinjsku i barsku opremu, namještaj za ugostiteljstvo i kancelarijski namještaj i opremu.

Poštujući prije svega kvalitet i odgovornost , poslovna politika koja nas je i dovela u poziciju pouzdanih kompanija za saradnju, uspjeli smo da uspostavimo saradnju i ponudimo tržištu sledeće renomirane svjetske proizvođace: Gico, Polaris, La Felsinea, Ifi, Dhir, Scotsman, Eurocave, Uno Piu, Giorgio collection, Masimo, Gaber, Pedrali, Fameg, Ton, Italexpo, Sbs, Emagra .

 

Dobrodosli!

.